تهیه مربای پوست لیمو
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش ریحان با مرغ و بادمجان
لیمو لیموها را نصف کرده و خالی کنید. داخل پوست هاپوست لیمو را 24 ساعت در آب سرد خیس کنید و 3 بار آب آن را عوض کنید، یک قابلمه آب روی آتش بگذارید و پوست لیمو را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید، می توانید این کار را تا 4 بار تکرار کنید تا تلخ شود. پوست لیموها را کاملاً در قابلمه ای دیگر آب و شکر را بجوشانید تا غلیظ شود سپس پوست لیمو را اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود و دانه هل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید. مربای پوست لیمو ترش را تهیه کنید، از لیموهای ریز که پوست نازک دارند استفاده کنید مربای لیموی مجلسی مواد لازم برای مربای لیموی مجلسی: لیموترش کوچک سالم، نیم کیلو شکر، 1 کیلوگرم آب، 3 پیمانه آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری، طرز تهیه مجلسی مربای لیمو لیموها را با چاقوی تیز برش دهید.به صورت عمودی چند برش با همان فاصله درست کنید تا سر و ته لیموها به هم وصل شود، 4-5 برش کافی است و سپس در قابلمه آب جوش بریزید و 5 تا بجوشانید. و آبکش کنید و روی آنها آب سرد بریزید این کار را 3 بار انجام دهید تکرار کنید.سر و ته لیموهای پخته شده و سر را بین انگشت شست و سبابه قرار دهید و فشار دهید تا لیمو به صورت دیسک درآید و بال های آن مانند گل باز شود.دانه ها و تفاله لیمو را جدا کنید تا فقط پوست لیمو باقی بماند. هر گلبرگ را با قیچی از وسط نصف کنید تا تعداد گلبرگ ها زیاد شود و زیباتر به نظر برسد. پوست لیمو را به مدت 12 ساعت در آب سرد نگه دارید و دو ساعت آبلیمو را به شربت اضافه کنید و حدود نیم ساعت بجوشانید تا غلیظ شود و پوست لیمو شفاف شود، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و در قابلمه در حال جوش قرار دهید. و حرارت را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شود. .