![طرز تهیه ترشی با گوجه فرنگی،درست کردن ترشی با گوجه فرنگی درست کردن ترشی با آب گوجه فرنگی,طرز تهیه سالاد مشهدی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d8aad8b1d8b4db8c-d8a8d8a7-daafd988d8acd987-d981d8b1d986daafdb8c_631a070595412.jpeg)
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانی هاست که در فصل زمستان مصرف می شود. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیار زیادی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوشمزه برای زمستان درست کنید.گوجه فرنگی ترشی مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ریز، سفت و تازه، یک کیلو نمک و نعنا خشک به مقدار لازم سرکه، یک لیوان آب جوشیده و 2.5 لیوان خنک شده طرز تهیه گوجه فرنگی ترشی: حتماً گوجه فرنگی های سفت، قرمز و ریز انتخاب کنید، آنها را بشویید و در ظرف شیشه ای مناسب بریزید. آب را با نمک و سرکه بجوشانید. بعد از اینکه خنک شد. روی گوجه فرنگی و نعناع خشک بریزید و اضافه کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید، گوجه فرنگی ترشی شما بعد از 10 روز آماده می شود، مراقب باشید برای تهیه این غذا از سرکه خالص استفاده نکنید. ترشی و کمی نمک اضافه کنید تا گوجه ها له نشوند و شکل ظاهری خود را حفظ کند.ترشی با آب گوجه یا سالاد مشهد مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی: گل کلمیک متوسط و ریز خرد شده، گوجه فرنگی رنده شده ۲ کیلو، سیر ۱۰ عدد، یک بوته بزرگ خیار، ۵ تا ۶ بوته کوچک سبزی چلیپایی، موسیر خیس خورده، 100 گرم رب گوجه فرنگی، یک لیوان نمک و زیره، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم، سرکه، یک لیوان، طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ها را شسته و در مخلوط کن بریزید و تبدیل به گوجه فرنگی کنید. آب میوه.سرکه را اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود. تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید. تمام مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و سپس آب گوجه فرنگی، سرکه، ادویه و رب را به آن اضافه کنید. و مخلوط کنید و در لیوان بزرگی بگذارید و در یخچال نگهداری کنید.این ترشی مخصوص استان خراسان است و به سالاد مشهد معروف است. .