![سرکه هندوانه،طرز تهیه سرکه هندوانه سرکه هندوانه برای سس سالاد,کارایی سرکه هندوانه](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b3d8b1daa9d987-d987d986d8afd988d8a7d986d987-d8a8d987-d8b9d986d988d8a7d986-d8b3d8b3-d8a8d8b1d8a7db8c-d8b3d8a7d984d8a7d8af-d8b3d8a8d8b2_631a070bbe2fb.jpeg)
با هندوانه قرمز می توانید طبق دستور زیر سس بسیار غنی درست کنید و روی سالاد سبزیجات بریزید و از طعم آن لذت ببرید. دستور زیر برای 2 کاسه است. زمان مورد نیاز: 15 دقیقه مواد لازم برای سرکه هندوانه: خلال هندوانه بدون هسته 1 پیمانه توت فرنگی نصف شده 1 پیمانه سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری طرز تهیه سرکه هندوانه: ترکیبی از هندوانه و شکر و توت فرنگی پوست پرتقال را در یک لیوان میکسر ریخته و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. باید بلافاصله سرو کنید چون بیشتر از 3 روز در یخچال قابل نگهداری نیست. قبل از مصرف آن را خوب تکان دهید. اطلاعات تغذیه ای این سس: 11 کالری، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم کلسترول، 0 میلی گرم سدیم، 1 میلی گرم فیبر، 0 گرم پروتئین، 0 گرم.