![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d8a2d8b1d8afdb8c-d8a8d8b1d8a7db8c-d986d988d8b1d988d8b2_631aa1fb81c22.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d8a2d8b1d8afdb8c-d8a8d8b1d8a7db8c-d986d988d8b1d988d8b2_631aa1fb81c22.jpeg)
یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف می باشد و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.
برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
کره | 100 گرم |
روغن جامد | 100 گرم |
پودر شکر | 75 گرم |
آرد ذرت | 65 گرم |
آرد سفید قنادی | 200 گرم |
بیکینگ پودر | 1/8 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در کاسه دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را افزایش کنید و 4 تا 5 لحظه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را افزایش کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن افزایش کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 لحظه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با دوری 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 لحظه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.
منبع: خوی وب و مامی سایت