می توانید کمی هویج یا انبه سبز رنده شده به ترشی فلفل هندی اضافه کنید ترشی فلفل هندی با غذا خوشمزه و اشتها آور است طرز تهیه: 20 دقیقه پخت: 45 دقیقه مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی: فلفل سبز خرد شده 500 گرم 250 گرم سیر پوست لیمو به میزان لازم فلفل خشک هندی 10 دانه گشنیز 1 فنجان زیره 1/2 فنجان حبه 5 فلفل سیاه 1/4 فنجان روغن زیتون یا کنجد 3 پیمانه آب لیموی تازه 1/2 پیمانه نمک 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی فلفل هندی : تخم گشنیز، زیره، میخک و 5 عدد فلفل قرمز را در چرخ آسیاب کرده، می ریزیم و متوسط آسیاب می کنیم، در تابه می گذاریم و با حرارت متوسط کمی تفت می دهیم، در تابه دیگری روغن می ریزیم و فلفل را تفت می دهیم. سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید و ادویه ها را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. در شیشه ای بریزید و به مدت 20 دقیقه در حمام آب بجوشانید. نکته: به مخلوط از فلفل ها می توانید کمی هویج رنده شده یا انبه سبز اضافه کنید. .