این غذا با کدو سبز و گوشت چرخ کرده درست می شود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، روغن زیتون و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سیر رنده شده، فلفل دلمه ای قرمز، زیره و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. کدو سبز را از طول نصف کرده و با قاشق از آن جدا کنید تا به شکل قایق در بیاید. ظرف مناسب فر را انتخاب کنید و کدو سبز را در آن قرار دهید و با مخلوط گوشت پر کنید.سس انچیلادا یا سس دلخواهتان را روی گوشت ها بریزید و روی آن ها پنیر بپاشیدروی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کدوها بپزند. فویل را از بشقاب خارج کرده و ظرف را به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. با جعفری خرد شده تزئین کنید. غذا با کدو حلوایی و گوشت چرخ کرده آماده است طرز تهیه سس انچادا برای تهیه سس انچادا، 1 فنجان سس گوجه فرنگی را با 1 قاشق چایخوری پودر ریحان، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز، 1 قاشق چایخوری زیره و 1 قاشق چایخوری زیره مخلوط کنید. 2- 3 قاشق چایخوری پودر چیلی و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. غذا با کدو سبز و قارچ مواد لازم برای غذا با کدو سبز و قارچ برای 2 نفر کدو سبز 3 عدد قارچ 6 عدد پیاز 1 عدد سیر 3 عدد گوجه فرنگی 3 عدد فلفل سبز 1 عدد کره 1 قاشق مرباخوری آبلیمو 1 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم غذا را با کدو و قارچ آماده کنید، کدوها را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید و در روغن سرخ کنید. قارچ ها را خرد کرده و با کره، نمک و آبلیمو تفت دهید. یک عدد پیاز و سه حبه سیر را خرد کرده و تفت دهید و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید.کدو تنبل و قارچ را به سس اضافه کنید.فلفل دلمه ای سبز خرد شده را به مواد اضافه کنید. ادویه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه فرنگی تمام شود و غذا داخل روغن بیفتد و آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید می توانید کدو سبز و قارچ را با نان یا برنج میل کنید. خورش کدو حلوایی و مرغ مواد لازم برای خورش کدو حلوایی و مرغ: 1 عدد سینه مرغ، 5 تا 6 عدد کدو حلوایی کوچک، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 1 عدد پیاز، نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم، طرز تهیه خورش کدو حلوایی و مرغ، این غذا با کدو سبز و مرغ همیشه. سر و ته کدوها را ببرید و با چاقو برش های عمودی روی کدوها بزنید و نمک بپاشید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. حرارت را کم کنید و تابه را در تابه بگذارید تا کدوها پخته شوند. کدو تنبل ها را هر از گاهی برگردانید تا همه طرف ها قهوه ای طلایی شوند. کدوها را از ماهیتابه خارج کرده و مرغ را به اندازه دلخواه برش دهید و نمک و فلفل و زیره را روی آن بپاشید و در تابه سرخ کنید. مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.2 لیوان آب به ماهیتابه اضافه کنید، مرغ ها را به تابه برگردانید و اجازه دهید تابه نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد.کدوها را اضافه کنید و در صورت نیاز کمی نمک و آب اضافه کنید. وقتی آب خورش کشیده شد و جا افتاد، خورش آماده است. .