با روش پخت کلوچه آویشن ، شیرینی مناسب ماه رمضان آشنا شوید
• عدد: 36 رقم
• روزگار تهیه و پخت کلوچه آویشن : 41 لحظه
مواد مورد نیاز برای کلوچه آویشن :
کره آب شده | نصف پیمانه |
شکر | ¼ پیمانه |
آویشن تازه | 1 قاشق غذاخوری |
پوست لیموی رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
آب لیموترش | 1 قاشق غذاخوری |
آرد کامل | 1 و ¼ پیمانه |
شکر سبز | مقداری برای تزیین |
تهیه کلوچه آویشن :
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در 1 کاسه میانه، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر را افزایش کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را افزایش کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را افزایش کنید. تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند افزایش کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید.
هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربعهای 4 سانتیمتری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید.
سینی را به مدت 6 تا 8 لحظه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
بها غذایی :
کالری: 48
چربی: 3 گرم
کلسترول: 7 میلیگرم
سدیم: 23 میلیگرم
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 0 گرم
قند: 2 گرم
پروتئین: 0 گرم
منبع : خوی وب و برترین ها